Colibri Studios
Iaşi, România
+40 749 322 076
office@colibridesign.ro
CARBON Deep Mamaia: Fine Dining pe malul Mării Negre

O experiență culinară desăvârșită, un service impresionant și o vedere panoramică de neegalat

Călătoria gastronomică CARBON

Experiența excepțională CARBON din Iași călătorește pe malul Mării Negre, în Mamaia Nord. Inspirat de nelimitatele specialități marine și briza litoralului românesc, CARBON Deep aduce un meniu aerisit și ospitalitate turiștilor din sezonul estival. Colibri a semnat campania de comunicare pentru sezonul 2021 și am livrat strategie, content marketing, social media marketing, consultanță și un website dedicat.

Informații Proiect
  • SERVICII: Branding, Dezvoltare Web, 3D Rendering, Strategie de Marketing, Content Marketing, Social Media Management, Comunicare de Brand
  • ANUL PROIECTULUI: 2020

Identitate Adaptată

Odată cu extinderea brandului CARBON, a fost necesară diferențierea față de locația din Iași, de aici, alegerea unei palete de culori marine și substituirea cuvântului Ristorante cu atributul Deep a venit natural.

Conținutul este rege

Am creat materialele necesare unei comunicări sănătoase, conținut foto, video, copywriting, design, social media management, content marketing, consultanță și media buying, pentru a realiza comunicare de brand consistentă, în rolul principal fiind produsele, servirea și locația.

Prezență online consistentă

Unul din obiectivele dictate de client a fost surprinderea esenței CARBON, servirea ireproșabilă și frumusețea preparatelor. Am realizat acest lucru prin multiple ședinte foto impromptu, ce au avut rezultate remarcabile și autentice pe canalele de socializare.

Ospitalitate excepțională

Am creat o nouă platformă web dedicate locației din Mamaia, pentru a facilitate informații de bază despre locație și meniu, dar și pentru a facilita rezervările online, un must-have pentru orice entitate. Rezultatul este o poveste digitală ochioasă care ghidează potențialii clienți către a lua un loc la masă.

Preparăm?

Hai
< Proiectul Anterior
Următorul Proiect >
Somo-Tec-content-marketing