Colibri Studios
Iaşi, România
+40 749 322 076
office@colibridesign.ro
Excelență la cel mai înalt nivel

Unul din jucătorii majori din piața de construcții din Statele Unite

Danya Cebus SUA

Una dintre cele mai inovatoare firme de construcții de pe coasta de est a Statelor Unite a apelat la Colibri pentru realizarea portalului web ce iterează eforturile depuse în vreme de 30 de ani.

ANUL PROIECTULUI: 2017

SERVICII:

  • Dezvoltare Web
  • Strategie de Comunicare
  • Arhitectură informațională
  • Comunicare de Brand
  • Content Marketing / Copywriting
  • Suport si mentenanta web

Calitate la cel mai înalt nivel

Întreprinderea a crescut încă din primele zile de funcţionare. Şi-au asumat un angajament faţă de tot ce înseamnă excelență, prin construirea unor relaţii puternice cu clienţii şi dezvoltarea parteneriatelor care rezistă testului numit “timp”.

Simplu și concis

Cel mai bun mod identificat de noi pentru a prezenta valorile Danya Cebus SUA a fost să tratăm fiecare clădire din portofoliul lor ca pe o poveste de sine stătătoare, acoperind mai multe categorii de clădiri precum proiecte rezidențiale, proiecte comerciale, proiecte de infrastructură și proiecte speciale de construcții.

Perspectivă internațională

Danya Cebus SUA a proiectat și dezvoltat proiecte majore complexe precum baze militare, stadioane, proiecte rezidențiale de anvergură și proiecte de infrastructură importante pe aproape toate continentele globului. Impactul muncii lor ne-a inspirat să livrăm un website curat ce aduce în prim-plan finalitatea muncii lor.

< Proiectul Anterior
Următorul Proiect >